Product(en) van de dag

woensdag 29 januari 2020

Greenjumps

Ter informatie:
De pagina product(en) van de dag wordt regelmatig bijgewerkt. Dat gebeurt niet door het plaatsen van een nieuwe post maar door uitbreiding van wat er al geschreven is.

Antheunis deelde onderstaande mail met ons. Ook leuk om kennis te maken met nieuwe producten. Geniet ervan!
Zijn tip: klik even door naar Stasher

Overigens heeft Greenjumps een eigen blog onder de titel Green Jump's Blog
Ook even de moeite waard om te kijken.


Minder afval creëren en meer bomen planten, dat is ons doel voor 2020!
Daarom zijn we extra blij dat er steeds meer merken zijn die manieren bedenken om dagelijks te zorgen voor minder afval. 
Je kunt bij ons ook nog steeds bij iedere bestelling een boom doneren en we gaan dit jaar meer acties bedenken om zoveel mogelijk bomen te doneren. 
In december plantten we samen met jullie en Team Trees 631 bomen en we hebben er nu net weer 100 extra geplant. 
Wil je ook mee doen? Doe dan een boom in je winkelmandje wanneer je bij ons bestelt. 

Less waste in de badkamer
Hydrophil is een Duits merk dat zich focust op mens en milieu door vegan, duurzaam, eerlijk en waterneutraal te produceren. Ze maken fijne tandenborstels waarvan je na gebruik alleen het kopje in de vuilnisbak gooit, de rest kan bij het groenafval. 
Ze ontwierpen een prachtige bamboe koker voor je tandenborstel op reis en mooi keramieken houdertje voor op je wastafel. 
En één van hun grootste succesproducten zijn de wattenstaafjes gemaakt van bamboe en biologisch katoen. 

Of zelfs Zero Waste in de badkamer
We zijn zo blij met de biologische shampoo bars van Skoon en de shampoo bars van Werfzeep die alleen maar biologische ingrediënten bevatten. Niet alleen heel goed voor het milieu, maar ook voor jouw huid. Het sisal zeepzakje zorgt ervoor dat je niet bij elke wasbeurt stukjes van je shampoo bar verliest waardoor de shampoo nog langer mee gaat én makkelijker opdroogt. 

Stasher bags in plaats van plastic zakjes
Rvs of glazen bakjes zijn niet voor alles handig, soms wil je iets flexibelers, wat makkelijker in je tas of in de vriezer past bijvoorbeeld. Stasher maakte al handige zakjes en hebben nu de Stasher Stand Up gemaakt, waar je bijvoorbeeld soep veel handiger in kunt bewaren. 

Kaarsen van bijenwas en vegan koolzaadwas
Het is echt nog het seizoen voor kaarsjes in huis. We zijn blij dat er steeds meer waxinelichtjes te vinden zijn zonder cupjes. Een glazen houdertje erbij en je hebt weer een klein stapje naar minder afval gemaakt. 

Korting op Weleda Skin Food
Weleda geeft samen met ons deze week 25% korting op alle skin food producten. Skin food is heel fijn als je huid droog of schraal aanvoelt en extra voeding kan gebruiken. Er is ook een light versie die fijn is voor je gezicht, een lippenbalsem en een body butter. 

Geen opmerkingen:

Terugblik en evalutatie project "minder plastic"

Terugblik en evaluatie project “Minder plastic” Terugblik In het kerkblad Samenklank van januari (van de kerken in Anloo en Zuidlaren...